Acta del 15/10/2012 de l’Assemblea de Personal Docent Interí i Substitut

Dilluns 15 d’octubre de 2012 18h

Centre Social de Sants  C/Olzinelles, 30 (Barcelona)

 

Presentació de les persones assistents (10).

Es fa una roda de presentacions per tal de recordar qui és cadascú i si està treballant a alguna zona.

 

Vaga d’estudiants 16-18 octubre.

El Sindicat d’Estudiants ens ha convidat a donar-los suport amb els piquets dels dies 16, 17 i 18 (es dóna suport, però no hi ha prou gent per anar-hi; qui vulgui anar-hi, ha de contactar amb el Raúl a raulalhabla(a)gmail.com).

El Sindicat d’Estudiants proposa que donem suport a la concentració de dimecres 17. Es confirma el suport de l’Assemblea d’Interin@s i Subtitut@s a la Setmana de lluita dels estudiants. Es participarà en el parlament que es farà a Plaça St. Jaume (12h) llegint un petit comunicat de recolzament a la vaga d’estudiants i els nostres punts de queixa com a col·lectiu afectat per les retallades. El Raúl, l’Agustí i la Caterina hi van segur. El Raúl enviarà un correu electrònic per fer una crida a tot@s els/les company@s interin@s i substitut@s que puguin i vulguin afegir-se.

Es comenta que el comunicat que es llegirà ha de contenir els punts que reivindiquem, tals com: no es cobreix el 100% de les jornades que s’adjudiquen a substitut@s i interin@s, no es cobreixen baixes fins al 15è dia lectiu (l’escola es queda 2 setmanes sense substitució), l’augment de ràtios, menys llibertat del docent (a Secundària volen imposar revàlides que fan que el docent tingui menys marge a l’hora de decidir com vol fer l’assignatura)…

La convocatòria és per dimecres 17 d’octubre a les 12h a la porta gran de la Universitat Central de la UB, la que es troba davant la Plaça Universitat.

 

Convocatòria de la CEAPA.

La CEAPA ha convocat una vaga de pares i mares per dijous 18. El Sindicat d’Estudiants no ha convocat perquè la FAPAC no ho ha fet (només ha comunicat que dóna suport) i han decidit recolzar la convocatòria i allargar la jornada de piquets fins el 18.

 

Concert.

Aquesta proposta es tractarà a la propera assemblea (26 d’octubre), aprofitant que vindrà l’Óscar, que és qui ho ha proposat i ens ho podrà explicar amb més detall.

 

Propostes.

Es proposen actuacions per fer-nos més visibles a la societat:

Aprofitar la campanya electoral per anar als meetings i fer-nos escoltar

Organitzar un grup d’interin@s i substitut@s sense feina per fer ruta amb cotxe per diferents centres amb l’objectiu d’informar i arreplegar més interin@s i substitut@s (s’ha de fer un itinerari i madurar la idea)

Interin@s i substitut@s sense feina, acudir a les reunions de zona per fer-nos visibles i dir que estem aquí, que existim, i així poder aconseguir també suport de les Associacions de Veïns i anar expandint-nos.

Fer un calendari de les reunions, entrevistes, conferències… que farà la Rigau i anar-la “acompanyant” i fer soroll allà on vagi.

Imprimir butlletes amb: una capçalera, el manifest que es va escriure per la vaga dels primers dies i les adreces que té l’Assemblea ( blog, Twitter, Facebook, WordPress…).

Es comunica que hi ha una concentració convocada pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) pel proper 27 d’octubre a les 18h a Plaça Urquinaona. Des de la Coordinadora Interzones es dóna suport i s’hi assistirà en forma de bloc diferenciat i combatiu. L’Assemblea d’Interin@s i substitut@s està a favor de donar suport i assistir-hi. Es planteja si es vol fer un bloc diferenciat de la Coordinadora o si es vol formar part del seu bloc, sense deixar de banda les nostres pròpies reivindicacions. Es decideix la participació activa de l’Assemblea de substitut@s i interin@s dins del bloc diferenciat i combatiu de la Coordinadora Interzones. Es portarà la pancarta d’interin@s i substitut@s. Es faran 5€ de fotocòpies de flyers amb les adreces del blog, Facebook, Twitter… i es farà recollida d’e-mails de la gent que vulgui participar a l’Assemblea dInterin@s i Substitut@s.

 

Eines comunicatives de l’Assemblea d’Interines i Substitutes

Es comenta la necessitat d’actualitzar el moodle i el wordpress que té l’Assemblea. Es trucarà al Jordi G. per redireccionar el moodle a docentsprecaries.wordpress.com.

 

Es convoca propera Assemblea de l’Assemblea d’Interin@s i Substitut@s

Divendres 26 octubre a les 17’30h a la Casa de la Solidaritat (C/ Vistalegre, 15)

 

Es recorden els acords presos:

Es dóna suport a la Jornada de lluita del Sindicat d’Estudiants.

17 d’octubre: 12h porta gran de la Universitat Central(Pl. Universitat). La Facultat de Lletres. Es farà lectura del comunicat a Plaça Sant Jaume.

27 d’octubre: Anirem en bloc diferenciat i combatiu amb la Coordinadora Interzones, amb les pancartes pròpies, i s’imprimiran aquests flyers amb les diferents adreces que l’Assemblea té a la xarxa.

Data: dissabte 27 d’octubre
Lloc: C/Fontanella – C/Via Laietana
Hora: 17’30h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s